Breaking

Peradi en KNPI komen overeen om samen te werken om Papoea-jeugd op te bouwen




De DPC van de Indonesische Advocaten Vereniging (Peradi) van Jayapura City en de DPD van de KNPI Papua zijn overeengekomen om samen te werken om juridische kennis en begrip te bieden aan Papoea-jongeren. Dit werd onthuld tijdens een ontmoeting tussen de leiders van de twee instellingen op het Peradi DPC Joint Secretariat Office in Jayapura City, Padang Bulan, Jayapura, Papua.
 
Hoofd van Peradi DPC Jayapura City Pieter Ell, SH sprak zijn waardering en dank uit aan de voorzitter van de KNPI DPD en andere bestuurders die naar Peradi's kantoor kwamen en Papoea-jeugd- en samenwerkingsplannen bespraken." Peradi Jayapura City steunt 1000 procent van deze goodwill ten behoeve van de Papoea-jongeren. Wat we willen, ondersteunen we en zijn bereid om samen te werken”, aldus Pieter Ell.

Zijn partij sprak af dat er een MOU komt met de KNPI zodat er in de toekomst wordt samengewerkt in het kader van het leren van recht en mensenrechten om de jongere generatie Papua samen te stimuleren.

Ondertussen sprak de voorzitter van de Papua Provincie KNPI DPD, Benyamin Gurik, vergezeld van KNPI secretaris Semmy Kogoya en MPI Frangkling Wahey, zijn waardering uit voor Peradi als belangenvereniging in Jayapura en Papua in het algemeen die zich inzet om elkaar te steunen en samen te werken in de toekomst de Papoea-jongeren te ontwikkelen. Een van de samenwerkingen die wordt aangegaan is het verzorgen van trainingen en leren op het gebied van recht en mensenrechten voor jongeren die lid zijn van de KNPI. Het is de hoop dat Papoea-jongeren, met een goed begrip van de wet, kunnen werken en rijk worden op juridisch gebied, en dit zal in de toekomst een baan worden voor Papoea-jongeren.
 
“Hoge waardering voor Peradi, want alleen in ons management kunnen we publiek houden en directe discussies voeren en zelfs samenwerken met Peradi-instellingen. Dit is de eerste auditie met Peradi als partner”, zei hij.

Er wordt gezegd dat de KNPI hier is om de nationale kaders en vooral de Papoea-Jeugd voor te bereiden op het voortzetten van de ontwikkelingsrelais en daarvoor is samenwerking met de belangenvereniging zeer geschikt.

"We zijn overeengekomen dat er een MoU zal worden gesloten met Peradi, met name om juridische kennis te verschaffen en om jongeren voor te bereiden om advocaat te worden of op andere juridische gebieden te werken, en dit wordt verwelkomd door de voorzitter van Peradi en zijn staf." zei hij, eraan toevoegend dat zijn partij in de toekomst de jongere generatie zou voorbereiden om betrokken te zijn bij activiteiten die met Peradi worden uitgevoerd.

Zijn partij hoopt dat er steun zal komen van alle lokale overheden in de provincie Papoea door de jongere generatie voor te bereiden om een gemeenschappelijk begrip van de wet te krijgen en deel uit te maken van advocaten via Peradi. Met lokale overheden om speciale quota te verstrekken, "zei hij. .

Ter gelegenheid van de bijeenkomst die in een vriendelijke sfeer plaatsvond, overhandigde de voorzitter van de DPC Peradi Jayapura City, PIeter Ell, SH, Banu Peradi als souvenir aan de voorzitter van de DPD KNPI Papua, Benjamin Gurik.

BRON: https://www.ceposonline.com/2022/06/23/peradi-dan-knpi-sepakat-berkerjasama-menbangun-pemuda-papua/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.