Breaking

Optimalisatie van de ontwikkeling van Papoea's, Banjarnegara Kodim 0704 ontslaat leden van de NCO met speciale autonomie




Kodim 0704, Banjarnegara heeft 10 Special Autonomy NCO's (Ba Otsus) vrijgelaten die na ongeveer 8 maanden dienst bij Kodim 0704, Banjarnegara, taken zullen gaan vervullen in Kodam XVII/Cenderawasih en Kodam XVIII/Kasuari. (17/06/2022)

Volgens Dandim 0704 Banjarnegara Lt. Col. Inf. Dhanang Agus Setiawan, zullen de tien leden van de Papua Special Autonomy Police na het voltooien van de On Job Training (OJT) als Babinsa worden geplaatst, verspreid over verschillende Koramil in Papua en West Papua.

"Het Special Autonomy NCO Program (Otsus) is een goede kans voor de beste Papoea-zonen en -dochters die zijn opgeleid en aangepast op het eiland Java met als doel in de praktijk te worden gebracht bij het helpen van de moeilijkheden van mensen en het bouwen van Papua om geavanceerder te worden. ", zei Dandim 0704 Banjarnegara, tijdens de vrijlating van de Special Autonomy Officer. in de Banjarnegara Makodim, vrijdag (17/06/2022).

Daarnaast hoopt de Dandim ook dat de Otsus Bintara een drijvende kracht en motivator kan zijn, zodat zij hun taken kunnen uitvoeren door als verlengstuk van de leiding van het leger de beste service te verlenen door het verlenen van gemeenschapsdienst in het kader van de eenheid en harmonie van de Unitaire Staat van de Republiek Indonesië.

"Ik word er niet moe van om eraan te herinneren wat het mandaat van de heer Kasad is, dat deze Special Autonomy Officer een motivator en ook een motor moet zijn voor de implementatie van ontwikkeling in de provincies Papua en West Papua en aanwezig moet zijn in de te midden van gemeenschapsproblemen en een oplossing te zijn", voegde hij eraan toe.

Luitenant-kolonel Inf. Dhanang Agus Setiawan voegde er ook aan toe dat de leden van de Special Autonomy Police zich strikt moeten houden aan de Sapta Marga, de Soldateneed en de Acht Verplichte Strijdkrachten.

"Laat zien dat jullie Indonesische legersoldaten zijn die houden van de Unitaire Staat van de Republiek Indonesië en de trots zijn van je familie, gemeenschap, natie en staat Indonesië", zei Dhanang.

Ondertussen, volgens een lid van de Papua Special Autonomy Police, Serda Andre Kauci, terwijl hij ongeveer 8 maanden in Banjarnegara was, heeft hij veel positieve dingen geleerd tijdens zijn Otsus (speciale autonomie) opleiding.

"De kennis die ik tot nu toe heb opgedaan bij de Banjarnegara Kodim 0704, zal ik later natuurlijk ook in Papoea toepassen in het belang van de eenheid en harmonie van de Unitaire Staat van de Republiek Indonesië (NKRI)", zei hij.

BRON: https://www.tvonenews.com/region/jateng/47887-optimalkan-pembinaan-papua-kodim-0704-banjarnegara-lepas-member-bintara-otonomi-special

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.