Breaking

Ojek-chauffeur gehackt door OTK in Ilaga Papua tot dood, evacuatie vond dramatisch plaats



Een motortaxichauffeur werd mishandeld door een onbekende persoon (OTK) rond de helling van Kibogolome Village, Ilaga District, Puncak Regency, Papua Province, waardoor het slachtoffer ernstig gewond raakte. Het slachtoffer stierf uiteindelijk na behandeling.

De lichamen van deze ochtend zijn naar Timika Papua gebracht en de slachtoffers zijn per vliegtuig geëvacueerd. Na aankomst op Timika's Mozes Kilangin Airport werd het lichaam onmiddellijk door veiligheidstroepen geëscorteerd en per ambulance naar het uitvaartcentrum in Timika City gebracht.

Eerder bevestigde de Peak Police Chief, AKBP Nyoman Punia, dat het misbruik ertoe had geleid dat het slachtoffer in kritieke toestand verkeerde.

"Het is waar dat er vervolging is geweest tegen Adi (40 jaar) die als motortaxichauffeur werkt, maar de daders zijn nog onbekend", zei hij.

Het gewelddadige incident in Kibogolome Village, Papua, vond naar schatting plaats rond 13.25 uur WIT. De politie doet momenteel nog onderzoek naar de verblijfplaats van een onbekende persoon die de motortaxichauffeur heeft mishandeld.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.