Breaking

Met betrekking tot DOB, Rev. Maury: MRP moet neutraal zijn



religieuze leiders Pdt. Alexander Maury verzocht de Papoea Volksvergadering (MRP) neutraal te zijn in het aanpakken van de voor- en nadelen van de gemeenschap met betrekking tot de oprichting van de Nieuwe Autonome Regio (DOB).

"Als culturele instelling voor Papoea's zou de MRP op dit moment neutraal moeten zijn, om op dit moment aspiraties te accepteren die verband houden met stemmen ter ondersteuning en afwijzing van de nieuwe autonome regio's, in plaats van leidende meningen", zei hij zaterdag (4/6/2022) toen hij werd gecontacteerd. ) avond.

Hij vermoedt dat de MRP momenteel is ingesteld voor de belangen van bepaalde groepen.

"De MRP moet kijken naar de belangen van Papoea als geheel, niet infiltreren in de belangen van bepaalde groepen, zoals DOB alleen pro voor degenen die het afwijzen, terwijl degenen die het steunen worden genegeerd", benadrukte hij.

ds. Maury voegde eraan toe dat de voor- en nadelen van een beleid gemeenschappelijk zijn, maar dat niemand hun wil zou moeten dwingen om zich tegen elkaars wil te verzetten.

"Wat de beoordeling ook is, of het nu verwerpt of accepteert, het moet verstandig worden opgenomen zonder enige interesse, dan zullen er geen problemen zijn tussen de verschillende partijen", legde hij uit.

Volgens Pdt. Maury, wat het beleid van de centrale regering ook is, inclusief DOB en Otsus, het doel is goed voor het land Papua.

"Het punt is dat we op dit moment wandelen in Gods plan en wil, er moet het beste zijn, wij als samenleving moeten initiëren en een beoordeling geven, zodat er gewenste veranderingen zijn", zei hij.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.