Breaking

Kadin waardeert de regering van de regering van Jayapura voor het ondersteunen van inheemse Papoea-ondernemers




De Indonesische Kamer van Koophandel en Industrie (Kadin) van Jayapura Regency, Papua, waardeert de Jayapura Regency Government (Pemkab) voor het ondersteunen van inheemse Papoea-ondernemers.

De voorzitter van de Jayapura Regency Kadin, Jaap Suebu, zei in een persbericht dat ANTARA zaterdag in Jayapura ontving, dat de regering echt geeft om inheemse Papoea-ondernemers, vooral inheemse vrouwen in Sentani, Jayapura Regency.

"Op 1 juni 2022 was Jayapura Regent Mathius Awoitauw aanwezig en lanceerde het restaurant Cenderawasih, eigendom van de inheemse vrouw Sentani, Reni Suebu", zei hij.

Volgens Jaap getuigt dit van een vorm van steun van de overheid voor inheemse Papoea-ondernemers zodat zijn partij in de toekomst hoopt dat de economische groei in de regio verder zal verbeteren. "Dit is ook bedoeld om de economie in Jayapura Regency te helpen herstellen na de COVID-19-pandemie", zei hij.

Hij legde uit dat de economie in de regio een positieve trend begon te vertonen na de COVID-19-pandemie. "In ieder geval tegen de eerste helft van 2022 zal de groei voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MSME's) in Jayapura Regency blijven toenemen", zei hij.

Hij voegde eraan toe dat Jayapura Regency Kadin ook mkb's en de creatieve industrie zal helpen om de regionale economie vooruit te helpen.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.