Breaking

DPPAD Papua dringt er bij scholen op aan om het leergezondheidsprotocol te blijven toepassen



De provinciale regering van Papoea (Pemprov) deed via de lokale Dienst voor Onderwijs, Bibliotheek en Regionaal Archief (DPPAD) een beroep op schooldirecteuren om de leergezondheidsprotocollen binnen hun respectieve onderwijsinstellingen te blijven toepassen.
 
Waarnemend hoofd van het regionale bureau voor onderwijs, bibliotheken en archieven van Papua, Protasius Lobya, vertelde zaterdag aan ANTARA in Jayapura dat er belangrijke aandacht moet zijn voor alle scholen bij een volledige face-to-face re-enactment.
 
"Nu is het onderwijs in Papua face-to-face begonnen en heeft de taak van de directeur van hieruit onmiddellijk het aantal leraren in kaart gebracht," zei hij.
 
Als er een lerarentekort is, wordt volgens Protasius verwacht dat ze zich onmiddellijk melden, zodat DPPAD de kwestie met de betrokken instanties kan bespreken.
 
"Als er een tekort is, breng het dan alsjeblieft over en maak dan een programma en andere zodat als er een tekort aan leraren is, we de overdracht zullen bespreken", zei hij.
 
Hij legde uit dat de COVID-19-toestand in Papoea begon af te nemen, maar dat kinderen nog steeds aandacht moesten besteden aan gezondheidsprotocollen zoals het handhaven van handhygiëne, het meenemen van hansanitaizer of handdesinfecterend middel en dat ze een ander masker moesten meenemen.
 
"Ouders moeten, indien mogelijk, zorgen voor voorzieningen voor de kinderen, zodat ze geen snacks eten", zei hij.
 
Hij voegde eraan toe dat de toelating van nieuwe studenten nog steeds volgens de regels is, namelijk met zonering en gratis is.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/684293/dppad-papua-imbau-school-tetap-terapan-protokol-kesehatan-learning

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.