Breaking

Chronologie van vrachtwagenchauffeur vermoord door KKB, ontvoerd en vervolgens verstrooid door kogels




Vrachtwagenchauffeur Nober Palintin (31) werd dood aangetroffen in een rivier in Ilaga District, Puncak Regency, Papua. Het slachtoffer werd eerder ontvoerd door gewapende criminele groep terroristen (KKB) in Gome District en werd beschoten met kogels.

"Het slachtoffer is eerder ontvoerd", zei de plaatsvervangend hoofd van de Public Relations Task Force voor vredesoperaties, Cartenz, AKBP Arif Irawan toen detikcom vrijdag (13/5/2022) contact met hen opneemt.

Volgens Arif waren het slachtoffer en zijn collega met de initialen AT op woensdag (11/5) aanvankelijk aan het zoeken naar zand in Kali Ilame, Wako Village, Gome District, Puncak Regency, Papua. Plots hebben een aantal onbekende personen (OTK) die later werden geïdentificeerd als leden van de KKB het slachtoffer ontvoerd.

"Het slachtoffer werd plotseling uit de vrachtwagen getrokken en vervolgens meegenomen", zegt Arif.

Volgens Arif was de locatie van het slachtoffer vrij ver genomen omdat hij van Gome District naar Ilaga District overstak. Direct aan de Wilipur-rivier, Kampung Kimak, Ilaga District, werd het slachtoffer onmiddellijk doodgeschoten.

"Het (de districten Ilaga en Gome) zijn als twee verschillende subdistricten. We weten ook niet waarom het slachtoffer daarheen is gebracht", zei Arif.
 
Volgens Arif waren er minstens twee schotwonden. De twee schotwonden van het slachtoffer op de rug en schouders van het slachtoffer", aldus Arif.

"Dat is 2 keer (schotwonden), op de rug en op de schouder", zei hij.
 
Arif voegde eraan toe dat KKB-leden eigenlijk nog 5 schoten hebben afgevuurd. De naschokken moesten echter de zandzoekers afschrikken.

"Er waren vijf vervolgschoten. Ze wilden mensen verbieden het zandwingebied te betreden", zei hij.

BRON: https://www.detik.com/sulsel/ Hukum-dan-kriminal/d-6076089/kronologi-sopir-truk-diburan-kkb-diculik-lalu-diberondong-peluru

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.