Breaking

Benhur Tomi Mano werd bij acclamatie gekozen tot voorzitter van de Asprov PSSI Papua



Benhur Tomi Mano werd bij acclamatie verkozen tot voorzitter van de PSSI Papua Provincial Association (Aspov) voor de periode 2022-2026 tijdens het PSSI Papua Asprov Ordinary Congress dat vrijdag plaatsvond in Jayapura City.

"Als voorzitter van de commissie geef ik hoge waardering en waardering aan de congresdeelnemers zodat het proefmechanisme succesvol verloopt, zodat het de voorzitter van de Asprov PSSI Papua kan kiezen", zei de voorzitter van de Verkiezingscommissie voor de Asprov PSSI Papoea-congres, Fachrudin Pasolo, vrijdag.

Volgens Fachrudin zei hij, naast de verkiezing van de voorzitter en plaatsvervanger van de PSSI Papua Asprov, Rocky Bebena, op het congres dat hij voor de komende vier jaar de PSSI Exco of het uitvoerend comité zou kiezen.

"Er waren acht leden van Exco PSSI die werden gekozen, maar één persoon trad af, waardoor er zeven officiële leden overbleven", zei hij.

Hij legde uit dat de resultaten van het congres onmiddellijk werden gerapporteerd aan de centrale PSSI, zodat een Decreet (SK) werd uitgevaardigd om te worden bekrachtigd.

Hij voegde eraan toe dat het reguliere Asprov PSSI Papua 2022-congres werd bijgewoond door 26 afgevaardigden van in totaal 27 deelnemers, bestaande uit 10 PSSI Regency Associations (Askab) en 16 voetbalclubs.

"We zijn dankbaar dat op deze bijeenkomst alle kiezers, zowel Askkab, PSSI City Association (Askot) als voetbalclubs aanwezig waren", zei hij nogmaals.

Het PSSI Papua Asprov Congres verliep behoorlijk moeizaam, maar alle congresprocessen verliepen soepel.

De zeven PSSI Exco-leden zijn Fachrudin Pasolo, Touskha Oktafia Iba, Malhai Mabel, Daud Arim, Usman Wanimbo, Bobby Yakadewa en Justince Mebri.

BRON: https://papua.antaranews.com/amp/berita/684237/benhur-tomi-mano-terunjuk-dalam-aklamasi-ketua-asprov-pssi-papua

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.