Breaking

 OJK moedigt MSME's in Papoea en West Papoea aan om te komen toegang financiën



Financial Services Authority (OJK) Sulawesi, Molukken en Papoea Ga zo door duw dader poging micro- , kleine en middelgrote ondernemingen (mkmo's) in Papoea en West-Papoea krijgen toegang financiën .

Hoofd van OJK Regional 6 Sulawesi, Maluku en Papua Darwisman in Jayapura, Papua, zei donderdag toegang financiën voor het MKB is erg belangrijk in poging duw de economie in het gebied .

"Dat zijn we altijd zeggen dat mkmo 's de hoeksteen van de economie zijn en dat weten we zeker zo zwaar wat dan ook huidige inflatie _ gebeurt in andere landen, maar met mkmo 's blijven we bestaan , " zei hij aan de zijlijn van de MSME Business Matching- activiteit kader verbetering economie aan de grens Oost- Indonesië en de MSME- tentoonstelling .

Volgens Darwisman , MSME Business Matching is een synergetisch programma Tussen bankwezen , overheid regio's en het MKB te gebruiken bouwen ecosysteem zeer goede zaken .

" Dat wil zeggen, superieure MSME's in de regio goed van Product zijn inspanningen dan ontmoet door met bankieren voor financiering en hulp tot zoeken toegang tot de markt ' , zei hij .

Hij uitleggen zijn kant hoop tot voorkant regering Oppervlakte kan kaart superieur van elk districten in Papua en West Papua voor zakelijke matching wordt uitgevoerd .

" Dus superieur in de buurt er bestaat bijdrage bijvoorbeeld zoals het gebruikte budget voor bouwen infrastructuur dan van de bank verstrekt financiering tegelijk zoeken kopers " , zei hij opnieuw .

Volgende , van verzekering ook _ verlenen garantie zodat als Ding de kan wandelen vlot dan _ deze zullen meer goed vooral in Papoea en West-Papoea veel erg aanbevolen die kunnen worden gepromoot .

Hij Papua toevoegen als een land dat rijk is aan bron stroom natuurlijk deze kan uitgevoerd ontmoeting bedrijf met bankieren voor Actie de economie op Cenderawasih Earth tegelijk toenemen welzijn de mensen in die regio .

"OJK Regional 6 zal Ga zo door push order programma naar inspirerende toekomst _ Gebruiken MSME's in Papoea en West-Papoea verplaatsen ' , zei hij opnieuw .

MSME beurs vindt plaats op 17-18 november 2022 met maar liefst 50 stands voorbereid voor MSME- acteurs in Jayapura City.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694817/ojk-dorong-umkm-papua-dan-papua-barat-dapat-access-keuangan

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.