Breaking

DJPb Papua zei dat de bijdrage van de KUR-distributie Rp 1,34 biljoen bereikte



Het Regionaal Bureau van het Directoraat Generaal van Treasury (DJPb) van het Ministerie van Financiƫn van de Papua Provincie stelde dat de bijdrage van People's Business Credit (KUR) tot het einde van het eerste semester van 2022 op basis van het bedrijfsleven een waarde bereikte van Rp 1.34 biljoen in Bumi Cenderawasih.
 
Hoofd van het regionale kantoor van het directoraat-generaal van de schatkist voor de provincie Papua, Burhani AS in Jayapura, zei zaterdag dat er verschillende inspanningen zijn gedaan om de regionale economische groei en nationale veiligheid te vergroten en om micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MSME's) sterker te maken. door financiƫle steun.
 
"Deze steun wordt door de overheid geboden door leningen aan mkmo's te verstrekken, zowel in de vorm van KUR-leningen als Ultra Micro (Umi)-leningen", zei hij.
 
Volgens Burhani werd de totstandkoming van de distributie gedomineerd door de groot- en detailhandel met een waarde van Rp654.23 miljard of 48,51 procent.
 
"Met een 'uitstaande' waarde van IDR 571,33 miljard en het aantal bereikte 11.366 debiteuren", zei hij.
 
Hij legde uit dat de prestatie van Umi's kredietdistributie tot het eerste semester van 2022 Rp 3,48 miljard bereikte met 843 debiteuren.
 
"De regering blijft ernaar streven een stimulans te geven voor economisch herstel en regionale economische groei", zei hij.
 
Hij voegde eraan toe dat de Papoea-economie in het eerste kwartaal van 2022 een groei kende van 13,33 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2021.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/688021/djpb-papua-sebut-kontansi-penaluran-kur-reach-rp134-triliun

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.