Breaking

BCA verzorgde een basisopleiding voor 50 Uncen-studenten die een studiebeurs ontvingen



PT Bank Central Asia (BCA) hield een basisvaardigheidstraining voor 50 Cenderawasih University of Uncen-studenten die Bakti BCA-beurzen ontvingen voor het fiscale jaar 2022-2023, die plaatsvond in een hotel in Jayapura City, zaterdag.

Hoofd van BCA Jayapura Main Branch Office (KCU) Yusuf Effendi in Jayapura, zaterdag, zei dat de basistraining voor 50 Uncen-studenten basisvaardigheden voor zelfmanagement omvatte, het vermogen om in teams te werken en leiderschap met integriteit, uitmuntendheid en een positieve impact op de samenleving .

Bovendien, zei hij, werden de deelnemers ook getraind in het vermogen om zich aan te passen aan veranderende tijden en om zich voor te bereiden op het betreden van de wereld van het werk.

Volgens Yusuf is de basisopleiding een vorm van BCA's voortdurende inzet om de kwaliteit van onderwijs en Human Resources (HR) in Indonesië te verbeteren.

"We blijven ernaar streven om bij te dragen op het gebied van onderwijs door de distributie van Bakti BCA-beurzen, waar dit programma een vorm is van BCA's bedrijfsverantwoordelijkheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen via de Bakti BCA-paraplu die zal worden uitgedeeld aan excellente studenten in 18 Indonesische staatsuniversiteiten (PTN)", zei hij.

Hij legde uit dat de training voor Bakti BCA-beursontvangers van 18 Indonesische staatsuniversiteiten offline, online of hybride werd gegeven, volgens het beleid van elke universiteit.

"Na vorige week de eerste training te hebben gegeven, geven we nu offline training aan 50 Uncen-studenten", zei hij

Hij voegde eraan toe dat het een kwestie van trots was voor zijn partij, omdat het onderwijs voor studenten als toekomstige mensen van de Indonesische natie opnieuw zou kunnen vergemakkelijken.

In verband hiermee hoopt zijn partij dat het door de implementatie van het basisopleidingsprogramma kan helpen om afgestudeerden van hoge kwaliteit te produceren, niet alleen vanuit academisch oogpunt, maar ook in termen van basisvaardigheden en superieur persoonlijk karakter.

"We hopen dat door deel te nemen aan de debriefing, studenten karakter kunnen opbouwen en versterken en mentaal sterk kunnen zijn om zich voor te bereiden op de wereld van werk later," zei hij opnieuw.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/694445/bca-gelar-pejuangan-dasar-bagi-50-mahasiswa-uncen-penerima-beasiswa

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.