Breaking

Waardering van de waarnemend gouverneur van Waterpauw voor UNIPA studenten Civiele Techniek



De waarnemend (Pj) Gouverneur van West Papua, Komjen Pol (Purn) Drs Paulus Waterpauw, M.Si herinnerde de millenniumgeneratie eraan om hun ouders altijd dankbaar en respectvol te zijn. Zo wordt de weg geopend voor betere idealen.

Hij bracht deze boodschap over op het Communicatieforum voor Indonesische studenten Civiele Techniek die de openingsceremonie hield, Regio VI Dialoogbijeenkomst voor Regio XVI Papua en West Papua in Manokwari 6-11 juni 2022.
 
De waarnemend gouverneur waardeerde het initiatief van studenten civiele techniek om vooruitgang te boeken.

“Ik hou van dit soort activiteiten, het is heel positief. Maak goed gebruik van de kennisgebieden die je hebt en die nuttig zullen zijn voor ontwikkeling, met name de infrastructuur in Indonesië en West-Papoea in het bijzonder," legde hij uit.

Prestaties in weginfrastructuur
 
De waarnemend gouverneur legde uit dat zijn records in West-Papoea hebben geleid tot nationale wegprestaties van 40 wegen met een lengte van meer dan 1.300 kilometer.
 
Dan zijn er 90 provinciale wegen verdeeld over 12 regentschappen en 1 stad. Ondertussen zullen de districtswegen veel langer zijn.

"De verspreiding van deze ontwikkeling wacht, de jongere studenten zullen degenen zijn die er in de toekomst aan zullen werken door de kennis die ze momenteel hebben toe te passen," zei hij.

Bovendien zal de verdeling van deze wegen in de komende 20 jaar worden voltooid, zodat studenten die momenteel in hun respectievelijke vakgebieden studeren, een bijdrage kunnen leveren. "Met deze ontwikkeling zijn er goede voordelen voor de voortgang van West-Papoea en als een verbindend apparaat met elkaar", legt hij uit.

Klaar om te helpen
 
Bij die gelegenheid stond de waarnemend gouverneur ook klaar om de behoeften van studenten te helpen via zijn campus.

Hij legde uit dat er vandaag, na te zijn gewikkeld in een noken, 2 voorstellen in zaten. Een is dun en een is dik. Van de dunne heb ik onder meer de inhoud gezien voor de aanschaf van Civiele Techniek Unipa laboratoriumapparatuur.
 
“De behoefte aan een lijst met apparatuur is niet groot en niet veel. Vandaag zorg ik er ook voor dat ik zal helpen bij dit voorstel. Het mandaat is voltooid', zei hij, onder applaus en geschreeuw van Geluk van de studenten.

"Ik hou van. Lieg nooit tegen elkaar. Ik hou van dit soort dingen, omdat dit nobele verlangens, hoop, idealen zijn om de jonge generatie, als menselijke hulpbronnen van Papoea en West-Papoea, voor te bereiden om gezond naast elkaar te kunnen bestaan, te concurreren, intellectuele vermogens te cultiveren en zich voor te bereiden, dus ze moeten worden ondersteund ’, legde hij uit.

Ondertussen zei de waarnemend gouverneur dat een dik voorstel met Unipa-infrastructuursuggesties samen met de kanselier, campuspartijen en aanverwante instanties zal worden besproken.

BRON: https://kabarpapua.co/apresiasi-pj-gubernur-waterpauw-untuk-mahasiswa-teknik-sipil-unipa/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.