Breaking

Regent Cup wordt teruggedraaid



Het Regents Cup-voetbaltoernooi, dat was stopgezet vanwege de Covid-19-pandemie, wordt in de nabije toekomst hervat.

Regent Herry Ario Naap, S.Si, M.Pd zei dat in de nabije toekomst het voetbaltoernooi, de Regent Cup opnieuw zal worden gehouden en zal worden gevolgd door clubs in het Biak Numfor Regency-gebied.

"Als onderdeel van voetbalcoaching bij Biak Numfor waardeer ik de verschillende toernooien die tot nu toe zijn gehouden, met name voor de Regent Cup die in de nabije toekomst weer zal worden gehouden", zei Regent Herry Ario Naap (HAN) bij het sluiten van de Early Jeugdvoetbaltoernooi Jonge Papoea's, in Cenderawasih Stadium, zondag (5/67).

"De Regent Cup zou moeten doorgaan, maar vanwege de Covid-19-pandemie, die geen drukte vereist, is deze tijdelijk opgeschort", vervolgde hij.

Ter informatie, de Regent die het voetbaltoernooi voor jonge kinderen afsloot, deelde ook prijzen uit aan de winnaars. De kampioenen waren SSB Cendrawasih Putra als de eerste winnaar, daarna SSB Star United op de tweede plaats, daarna SSB Shark op de derde plaats en de vierde winnaar of de eerste hoop was SSB Black Star.

Ondertussen was het Fair Play Team SSB Santos, en de beste speler was Antonius Sambeka, daarna was de beste speler Adriano Wakum.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.