Breaking

De waarnemend Regent van Nduga garandeert dat bewoners gratis behandeling krijgen bij de RSMM



Waarnemend Regent van Nduga Namia Gwijangge werkte samen met het Community Partner Hospital (RSMM) Timika, zodat mensen met lokale identiteitskaarten gratis de beste medische diensten kunnen krijgen.
 
"Het belangrijkste is dat bewoners Nduga's KTP hebben, zodat ze direct bediend worden. Volksgezondheid is erg belangrijk en het allerbelangrijkste", zei hij woensdag in een persbericht aan ANTARA in Jayapura.
 
Volgens Namia hoeft de Nduga-gemeenschap zich door deze samenwerking geen zorgen meer te maken over medische kosten.
 
"We garanderen dat de Nduga-gemeenschap in het lokale district en Mimika goede gezondheidsdiensten kunnen krijgen bij de RSMM", zei hij.
 
Hij legde uit dat deze samenwerking een belangrijke stap is en zich inzet voor het redden van de bestaande Nduga-gemeenschap door middel van gezondheidsdiensten
 
"Iedereen die een Nduga KTP heeft, kan zowel bij de RSMM als in het Wamena-ziekenhuis gezondheidsdiensten krijgen", zei hij opnieuw.
 
Hij voegde eraan toe dat zijn partij een beroep deed op mensen die nog geen e-KTP hadden opgenomen om er meteen een te maken.
 
"Voor mensen die ziek zijn, blijf niet thuis, maar ga onmiddellijk naar het ziekenhuis om goede gezondheidsdiensten te krijgen", zei hij.
 
Volgens Namia zal haar partij bij de RSMM functionarissen van het Nduga Regency Health Office plaatsen, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat alle mensen de beste service en een snel administratief proces krijgen.

BRON: https://papua.antaranews.com/berita/685141/pencepat-bupati-nduga-jamin-warga-mendapat-pengobat-gratis-di-rsmm

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.