Breaking

De regent van Namia zorgt ervoor dat Nduga veilig en bevorderlijk is



Nadat er enige tijd geleden een veiligheidsstoring was op Keneyam Airport, Nduga Regency als gevolg van een schietpartij in een vliegtuig, heeft waarnemend regent van Nduga Namia Gwijangge S.Pd. M.Si zorgt ervoor dat de situatie van Nduga veilig en gunstig is.

Zelfs de Regent van Namia ging rechtstreeks naar Keneyam Airport en coördineerde met de beveiliging op de luchthaven.

"Prijs God voor de steun van de veiligheidstroepen die ons blijven steunen, dit incident overtrof onze verwachtingen. Dus gisteren schreven we alle bestaande vluchten van Wamena en Timika die erin konden, toen waren er passagiers die hier wilden vertrekken en konden uitstappen", legde hij vrijdag (10/6) uit aan Cenderawasih Pos.
 
'Dus we hebben deze vlucht geopend en de veiligheid is gehandhaafd, alles is Gods wil. Maak je geen zorgen, vandaag komt het vliegtuig binnen, sommigen zullen eruit komen, het is aangepast, "vervolgde hij.
 
De Regent van Namia zorgt er ook voor dat andere gemeenschapsactiviteiten veilig zijn, zoals scholen blijven draaien, overheidsdiensten draaien ook goed

“De activiteiten van de gemeente gaan gewoon door. Andere economische activiteiten gaan goed, al hun respectieve taken blijven goed lopen, zei hij.

Bij die gelegenheid bood de regent van Namia namens de regionale regering van Nduga zijn excuses aan voor het schietincident met vliegtuigen enige tijd geleden en hoopte dat iets soortgelijks niet meer zou gebeuren. Zodat alle overheids- en gemeenschapsactiviteiten goed kunnen verlopen.

"Mijn volgende stappen met de veiligheidstroepen zijn om te coördineren om dit gebied te bewaken. Dus wat moeten we doen om de gemeenschap veilig te houden bij het uitvoeren van economische activiteiten, onderwijs, gezondheidszorg en ontwikkeling. We zullen stappen ondernemen zodat Nduga Regency veilig en bevorderlijk is", besloot hij.

BRON: https://cenderawasihpos.jawapos.com/berita-utama/11/06/2022/bupati-namia-pastikan-nduga-aman-dan-kondusif/

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.