Breaking

De Jayawijaya Regency regering probeert ervoor te zorgen dat alle studenten een ziektekostenverzekering hebben




De regering van Jayawijaya Regency, provincie Papua, zal ervoor zorgen dat haar studenten verspreid over Indonesiƫ een ziektekostenverzekering hebben.

Jayawijaya Regent Jhon Richard Banua in Wamena, zondag, zei dat zijn partij de studenten had overgebracht tijdens een werkbezoek om de studentenhuizen in het land te controleren.

"Het belangrijkste is dat Jayawijaya-studenten in elke studiestad, als er geen BPJS Health is, ons identiteitskaarten en familiekaarten kunnen geven, zodat we ze registreren bij BPJS Health", zei hij.

Volgens Jhon Banua krijgen de Jayawijaya-studenten weliswaar ver van hun gebied, maar krijgen ze nog steeds dezelfde gezondheidsdiensten als in dit district.

Bij werkbezoeken aan een aantal studentenhuizen in de provincie Papua en buiten Papua, motiveerde de regent studenten om ijverig te zijn en hard te studeren.

"Ik hoop dat de jongere broers en zussen, vooral degenen die medicijnen studeren, heel serieus moeten zijn en die kans moeten benutten", zei hij.

De voormalige vice-regent van Jayawijaya voor twee termijnen bevestigde dat zijn partij een speciaal budget had toegewezen om de voortgang van het onderwijs in deze regio te ondersteunen.

"We hebben fondsen voorbereid voor studenten die naar een hoger niveau willen gaan, vooral voor degenen die willen studeren aan beroepsscholen, beroepen en andere speciale scholen", zei hij.

Tidak ada komentar:

Diberdayakan oleh Blogger.